Göremespor 2. devre 3 Nolu'da oynayacak

Kapadokya Göremespor sezonun 2. devresindeki iç saha maçlarını merkezdeki 3 Nolu sahada oynayacak.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kapadokya Göremespor, Nevşehir'de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve sezonun 2. devresiyle ilgili bilgi verdi.

Toplantıya Kapadokya Göremespor Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, Teknik Direktör İsmail Güzel, yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Kent Haber Gazetesi Spor Muhabiri Mehmet Özdemir, Lalespor İmtiyaz Sahibi Zafer Ertosun katıldı.

Başkan Hasan Hüseyin Çiner ilk olarak sezonun ilk devresinde yaptıkları ve yaşadıkları zorlukları bir bir anlatırken daha sonra ise devre arasında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sezonun ilk devresinde bazı maçları Gazi Stadı'nda bazı maçları ise 3 Nolu sahada oynadıklarını belirten Başkan Çiner, yönetim olarak alıkları karar neticesinde 2. devre maçlarını Spor Kompleksi içerisidneki 3 Nolu sahada oynayacaklarını ifade etti.

Devre arasında şuana kadar sadece forvet oyuncusu Yusuf Menekşe'yi kadroya kattıklarını belirten Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner,bazı sporcularına tekliflerin geldiğini ama kimsenin bir yere gitmeyeceğini belirtti.

Göreme'ye saha yapılması için çalışmaların sürdüğünü fakat arazinin site alanı olması nedeniyle bu zamanda kadar bunun gerçekleşmediğini kaydeden Başkan Çiner, kulübün saha ve tesise ihtiyacı olduğunu yineledi.

27 Ara 2018 - 17:35 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler