Göremespor deplasmanda kazandı

Göremespor deplasmanda rakibi Suvermez Kalespor'u 3-0 mağlup etti.

Nevşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi A Grubunu ilk 2 sırada bitirdikten sonra Play-Off çeyrek finalinde Acıgölspor'u eleyen Suvermez Kalespor ile Kapadokya Nevşehirspor'u saf dışı bırakan Kapadokya Göremespor yarı finalde birbirine rakip oldu.

Suvermez Köyü'ndeki çim sahada oynanan müsabakayı ev sahini takımın yaklaşık olarak 200 kadar taraftarı takip etti.

Hadi Dedeoğlu'nun yönettiği maçta  yardımcı hakem olarak Muammer Uçar-Erdal Beğenen ve 4. hakem olarak Gökhan Dur görev aldı.

Karşılaşmanın ilk devresi Göremespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, 2. yarıda çıkan tartışmada hakem 2 takımdan 1'er sporcuya kırmızı kart çıkartarak oyun dışına gönderdi.

Kapadokya Göremespor 2 gol daha bularak Suvermez deplasmanından 3-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı.

2 takım yarı final rövanş maçında 31 Mart 2018 Cumartesi günü Avanos İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

2 maçın ardından rakibine üstünlük sağlayan ekip Çatspor- Gülşehir Belediyespor arasında oynanacak olan maçlarda tur atlayan ekibin finalde rakibi olacak.

Tarafsız sahada oynanacak olan final maçında galip gelen ekip ise Nevşehirspor'un grubunu lider tamamlaması durumunda direk olarak Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı elde edecek.

 

#

24 Mar 2018 - 18:25 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler