'Haydi Nevşehir koşabiliyorken koş'

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehirdeki tüm vatandaşları koşabiliyorken koş projesi kapsamında spor yapmaya davet etti.

Nevşehir de Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında çok sayıda vatandaşımız güne spor yaparak başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 ilde başlatılan Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında; Nevşehir  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de  tesislerini 7 gün boyunca halka hizmet vererek çocukları antrenmanda iken aileleri de spor kompleksindeki yarım olimpik havuzda yüzme, 3 Nolu Sahada, yürüyüş ve diğer branşlarda faaliyetlerle spor yapıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 7 den 77 ye sporcular, veliler, vatandaşlar ve sporseverler ile yapmış olduğu etkinliklerin dünden bugüne devam ettiğini belirterek “Tüm halkımızı tesislerimize spor yapmaya bekliyoruz” denildi.

08 Kas 2018 - 10:10 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler