Nevşehir Belediyespor'da 'Fırtına' esecek

Nevşehir Belediyespor devre arasında Gebzespor'dan kanat oyuncusu Emre Fırtına'yı transfer etti.

TFF 3. Lig'de Nevşehir'i temsil eden ve sezonun ilk devresini 33 puanla 1. Grubun lideri olarak tamamlayan Nevşehir Belediyespor devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Kadrosunda bulunan kaleciler Onur Bilgin, Oğuzhan Puslu, stoıperler Ömer Faruk Çelimli ve Adem Sağlam ile yollarını ayıran Nevşehir Belediyespor, kadrosuna sadece Ankara Adliyespor'dan kaleci Muhammet Ali Elazgöz'ü katarken yeni bir tranferinide bugün akşam saatlerinde duyurdu.

Nevşehir Belediyespor, sezonun ilk devresinde Gebzespor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan 22 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Fırtına'yı kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Nevşehir Belediyespor olarak Şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak adına Gebzespor'dan Kanat Oyuncusu Emre Fırtına ile anlaşmış bulunmaktayız. Nevşehir Belediyespor'a hoş geldin Emre, Fırtına gibi esmen dileğiyie" ifadelerine yer verildi.

Takımının 1 Türkiye Kupası ve 15 kez 3. Lig olmak üzere toplam 16 maçta forma giyen 1185 dakika sahada kalan Emre Fırtına lig maçlaında 5 gol atarken, 4 kez de sarı kart gördü.

28 Ara 2018 - 22:47 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler