Survivor yarışmacısı Volkan Göremespor'a transfer oldu

2017 yılı Survivor yarışmacısı Volkan Çetinkaya, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kapadokya Göremespor'a transfer oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'taki temsilcimiz Kapadokya Göremespor devre arasında yaptığı yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.,

İlk olarak BAL 5. Grup'ta yer alan ve ligden çekilme kararı alan Adana Vefaspor'dan Yusuf Menekşe'yi kadrosuna katan Kapadokya Göremespor, şimdide Türkiye'nin Survivor yarışması ile yakından tanıdığı bir isimi kadrosuna katmayı başardı.

2017 yılı Survivor yarışmacısı, Ankaragücü ve Ordu milli takımı (askeri) eski oyuncusu olan, yüzme ve atletizm antrenörlüğü yapan ve şuan Doğa Okulları beden eğitimi hocası olarak görev yapan Volkan Çetinkaya, Kapadokya Göremespora transfer oldu.

İmza törenine Göremespor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Yücefaydalı, Göremespor yöneticileri Mehmet Ali Soydemir,Yasin Eren, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, okul öğretmenlerinden Halit Erdoğan katıldı.

Forvet bölgesinde görev alan Volkan Çetinkaya sezon sonuna kadara atacağı gollerle Kapaodkya Göremespor'a skor üretmek ve puanlar kazandırabilmek için mücadele edecek.

30 Ara 2018 - 14:24 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 803.154 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler