U12'de şampiyon Nevşehir 1969

U12 Ligi’nde rakibi Nevşehir Belediyespor’u penaltılarda sonucu 5-4 yenen Nevşehir 1969 takımı şampiyon oldu.

Nevşehir U12 Metin Kalfaoğlu Minikler Futbol Şenliği Tek grup halinde tek devre üzerinden oynanırken ligi 14 puanla tamamlayan Nevşehir Belediyespor ile Nevşehir 1969 arasında şampiyonu penaltı atışları belirledi. 

İlk 5 atıştan  2 takımda 2’er penaltı atışından yararlanamadı. Seri atışlarda ise  ilk atışları 2 takımda gol yaptı. 2 . atışı ilk kullanan Nevşehir 1969 takımı Metehan Dönmez ile golü bulurken, Belediyespor’un atışında ise topu kaleci Burak kurtardı. 

Bu sonuçların ardından Nevşehir 1969 takımı şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Sporcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı.

Turnuvaların ardından tüm katılan takımlara madalya ve katılım belgesi verilirken, şampiyon takıma ise kupası takdim edildi. Ayrıca sporculara kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu

#

17 Tem 2019 - 16:18 - Spor

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler