Kapadokya, Uluslararası Ukrayna Turizm Fuarında tanıtılıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi Ukrayna’da düzenlenen Uluslar arası Ukrayna Seyahat ve Turizm fuarında tanıtılıyor.

Ukrayna’nın en büyük ve en önemli turizm etkinliği olan Uluslararası Ukrayna Seyahat ve Turizm Fuarı (UITT) 24. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca 500 metrekareyi aşan bir alanla katılım sağlanan UITT fuarda, Uçhisar Belediyesi’de tarihi ve turistik güzelliklerini tanıtmak amacıyla Nevşehir- Kapadokya standında yerini aldı. Uçhisar’ın butik otelleri, restoranları, tarihi ve doğal güzellikleri ve turizm faaliyetleri tanıtılıyor.

Standa gelen ziyaretçileri Uçhisar’ın tarihi ve turistik bölgelerini gezip görmeye davet eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, 'Kapadokya bölgemizi ve Uçhisarımızı tanıtmak amacıyla bu fuara katıldık.2017 senesinde Ukrayna'dan ülkemizi 1 milyon 300 bine yakın turist ziyaret etti. 2018'de de artış eğiliminin devam etmesi bekliyoruz. Umuyorum ki bu emeklerimizin ve çabalarımızın 2018 ve 2019 turizm sezonunda karşılığını alacağız' dedi.

#

30 Mar 2018 - 16:30 - Turizm

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 810.060 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler