Ürgüp caddesine dev balon maketi

Nevşehir’de gerçekleştirdiği uygulamalar ile peyzaj ve yeşil alan anlamında büyük bir değişime imza atan Nevşehir Belediyesi, kavşaklardaki düzenlemelerini sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Ürgüp Caddesi’ndeki kavşağı dev balon maketi yerleştirdi.

Ürgüp caddesine dev balon maketi
Ürgüp caddesine dev balon maketi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Nevşehir’deki yaşam kalitesini artırmak için birbirinden farklı kentsel ve çevresel tasarımlara imza atan Nevşehir Belediyesi, kent estetiğine katkı koymaya devam ediyor.

Kentte gerçekleştirdiği uygulamalar ile peyzaj ve yeşil alan anlamında büyük bir değişime imza atan Nevşehir Belediyesi, kavşaklara yaptığı estetik dokunuşlar ile büyük beğeni topluyor.

Daha önce Gülşehir yolu üzerindeki Forum Kavşağı ve Aksaray Yolu üzerindeki Terminal Kavşağı’nı yeniden düzenleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ürgüp Caddesi üzerindeki 80. Yıl Bulvarı Kavşağı’ndaki çalışmalarını da tamamladı.

Kavşak içerisinde daha önce bulunan balon maketini kaldırarak yerine 7 metre uzunluğunda dev bir balon maketi yerleştiren ekipler, kavşak etrafını da çiçek ve süs bitkileri ile yeniden düzenledi.

Son yıllarda adeta Kapadokya bölgesinin simgesi haline gelen balon ile birlikte hem gündüz hem de gece farklı bir güzelliğe bürünen kavşak vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

#

03 Ağu 2020 - 10:30 - Turizm

Son bir ayda nevsehirkenthaber.com sitesinde 807.350 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nevşehir Kent Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nevşehir Kent Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nevşehir Kent Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nevşehir Kent Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Nevşehir Markaları

Nevşehir Kent Haber Gazetesi, Nevşehir ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (384) 212 43 10
Reklam bilgi


Anket Özkonak'ta senin oyun kime?
Tüm anketler